Canadian pharmacy review Keresőoptimalizálás

 

mi

 

Keresőoptimalizálás

 

Egy kereső optimalizált oldallal elérheti, hogy az internetes keresőket (Google, Yahoo stb.) használva egyszerűen jussanak el az Ön honlapjára úgy hogy a kereső találati listáján minél elől szerepeljen.


Nyitó megbeszélés, a kulcsszavak kiválasztása
Mindenekelőtt megvizsgáljuk honlapjukat, hogy felmérjük, nincs-e valamilyen funkcionális akadálya az optimalizálásnak. Ezt követően összeállítunk egy listát azokból a keresőszavakból, amelyek az Önök termékeire / szolgáltatásaira jellemzőek lehetnek. Erről a listáról Önökkel közösen választjuk ki a végleges kulcsszavakat.
Szövegírás
Miután a tevékenység-specifikus kulcsszavakat meghatároztuk, azokat megkapja valamelyik szövegírónk, aki a megbeszélés alapján és a kulcsszavak segítségével az Önök weblapjára jellemző egyedi tartalmat ír. Szövegíróink képzettségükre és gyakorlatukra támaszkodva képesek az Önök honlapjához olyan tartalmat létrehozni, amely a kiválasztott kulcsszavakat a keresőrobotok számára optimális sűrűségben tartalmazza, amellett, hogy a szöveg a honlap kommunikációs céljait is hatékonyan szolgálja.
Keresőbarát technikai háttér
Optimalizáló szakembereink a szövegíróval együttműködve beillesztik az optimalizált tartalmat az Önök weblapjába, és elvégzik a szükséges átalakításokat ahhoz, hogy az oldalakon elhelyezett kulcsszavak a keresőrobotok számára a lehető legoptimálisabban jelenjenek meg. Továbbá "keresőbaráttá" és a kereső algoritmusok számára érzékelhetőbbé alakítják a weblap valamennyi egyéb tulajdonságát (architektúra, meta tag, grafika-szövegek, belső linkstruktúra és belső oldalak).
Linkfejlesztés
Ahhoz, hogy a honlap megfelelő helyezést érjen el a találati listán, a linkstratégia is fontos. Ez más oldalakról az Ön honlapjára mutató hivatkozások elhelyezését jelenti. Keresőoptimalizálás szolgáltatásunknak fontos része a linkmenedzsment, munkatársaink ebben is készséggel állnak rendelkezésére.

Portfólió

 

Kapcsolat