Canadian pharmacy review Honlapkészítés

 

mi

 

Honlapkészítés

 

Cégünk kiemelt fontosságú tevékenysége a honlap- készítés. Úgy tartjuk, hogy az első találkozás a legfontosabb. Ez különösen igaz, ha a személyes vagy vállalati weboldalára eljutó látogatókról beszélünk.

Egy rosszul megtervezett weboldallal, vagy információk nem megfelelő rendszerezésével még az előtt elriaszthatja lehetséges vevőit és partnereit, hogy megismerte volna kínálatát.
Az IQWEB éppen ezért egyformán fontosnak tartja a megjelenést és a funkcionális használhatóságot. A weboldal tervezésnél szem előtt tartjuk kívánságait, valamint a folyamatosan változó felhasználói szokásokat. A weboldalának tartalmának tagolását, és megjelenítését az elérni kívánt célcsoport szokásai szerint alakítjuk ki.

Mivel a weboldal az egyik legolcsóbb hirdetési forma, a leggazdaságosabb megjelenési lehetőség, ezért célunk, hogy Önnek a lehető legjobbat adjuk, elérhető áron. Éppen ezért az előzetes igények felmérése után díjmentes, személyre szabott ajánlatot adunk, legyen szó egy vállalkozás 4-5 oldalas kis weboldaláról, vagy egy nagyobb cég vállalati oldalairól.

 

A weboldalának kialakításánál a megjelenésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy felhasználók minél könnyebben és egyszerűbben találjanak weboldalára.

 

Portfólió

 

Kapcsolat